Aanhangernet op maat

Een aanhangernet op maat kopen doet u het best bij een specialist op het gebied van zeilen. Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam vervaardigt al sinds 1984 kwalitatief hoogstaande zeilen op maat voor een scala aan klanten. Zo zetten wij onze expertise in voor zowel particulieren als bedrijven in industrie├źn als de (afval)transport, de scheepsvaart en de bouw. Met behulp van onze moderne machines en eigentijdse materialen kunnen wij u een product leveren dat aan al uw wensen voldoet. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw lading beschermen met een aanhangernet op maat

Als u besluit een aanhangernet te kopen en deze op maat te laten maken, dan bent u ervan verzekerd dat u bij gebruik van het net de lading in uw aanhanger optimaal beschermt. Tijdens het transport blijven uw goederen netjes op hun plaats liggen en worden deze beschermd tegen allerhande invloeden van buitenaf. Zo weet u zeker dat uw lading veilig en onbeschadigd aankomt op de plaats van bestemming. Heeft u geen interesse in het kopen van een aanhangernet op maat, maar zoekt u een afdekzeil voor het transport of klapnetten voor containers? Of u nu als particulier of bedrijf een kwalitatief hoogstaand net of zeil wilt aanschaffen tegen een concurrerende prijs: als gerenommeerde zeilmakerij in Rotterdam kunt u in alle gevallen bij ons terecht.

Schaf een sterk net aan voor uw aanhanger

Wilt u een aanhangernet op maat kopen en wilt u de mogelijkheden ontdekken? Of heeft u interesse in de andere producten van Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op via 010-4281339 of info@jschoots.nl. Dan vertellen wij u graag meer!