Een afdekzeil voor de transport

Het kopen van een afdekzeil voor de transport, doet u met een gerust hart bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam. Sinds 1984 staan wij paraat voor zowel particulieren als bedrijven in branches als de transport, de bouw en de scheepvaart en leveren wij hen kwalitatief hoogwaardige zeilen (op maat) tegen concurrerende prijzen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak, een echte hands-on-mentaliteit, korte levertijden en een duidelijke, persoonlijke communicatie.

Uw lading beschermen met een afdekzeil voor de transport

Wanneer u in de transport werkt, is het belangrijk om uw lading goed af te dekken met een professioneel en stevig afdekzeil. U wilt immers niet dat uw lading beschadigd of kwijtraakt. Als u een zeil voor uw container aanschaft, laat u dit product daarom het best op maat maken door een professionele zeilmaker, zodat u zeker weet dat het zeil voldoet aan uw wensen en de eigenschappen van uw toepassing. Indien u in de transport werkt, dan leveren wij u graag een passend afdekzeil, maar ook voor een aanhangernet op maat of klapnetten voor containers, kunt u bij ons terecht.

Schaf een afdekzeil aan tegen een scherpe prijs

Of u nu werkzaam bent in de transport en interesse heeft in een afdekzeil of een ander product: Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam levert u graag een kwalitatief hoogstaand zeil tegen een zeer goede prijs. Heeft u vragen over ons aanbod? Dan neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl.