Professionele uitvoering en maatwerk.

Rolzeilen voor afvaltransport kopen

Bent u op zoek naar een specialist waar u voor afvaltransport rolzeilen, klapnetten of hydraulische afdeksystemen op maat kunt kopen? Zeilmakerij J. Schoots is hét adres in Rotterdam waar u tegen een gunstige prijs diverse zeilen en netten aanschaft. Onze kracht ligt in onze korte levertijden, concurrerende prijzen en de kwalitatief hoogstaande producten in ons aanbod. Wanneer u rolzeilen of andere afdekproducten voor afvaltransport wilt kopen, bent u bij ons dus in goede handen.

Voor elk afvaltransport kwaliteitsvolle rolzeilen en andere producten op maat kopen

Wij zijn één van de grootste leveranciers van afdakzeilen op maat en afdekgaasnetten voor het afvaltransport in Nederland – gevestigd in Rotterdam. Onze netten worden gemaakt van een Europese kwaliteit polyesterweefsel met een pvc-coating. Het materiaal is licht, sterk, soepel en bovendien water- en luchtdoorlatend. Onze standaard afdekgaasnetten (3,0 meter x 4,0 meter, oplopend per 50 centimeter tot 4,0 meter x 9,0 meter) zijn voorzien van versterkte zomen en stalen zeilringen. Deze zeilringen worden hydraulisch ingeperst en hebben mede hierdoor een zeer hoge uittrekkracht. Voor extra zware omstandigheden produceren wij gaasnetten voor afvalcontainers van HDPE-monofil weefsel uit een stuk, zonder naden. Wilt u liever afdekgaasnetten, klapnetten of rolzeilen voor afvaltransport op maat kopen, die volledig zijn afgestemd op uw wensen? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Onze producten zijn beschikbaar in blauw, zwart, groen, rood en geel.

Ontdek meer over onze op maat gemaakte producten

Werkt u in de (afval)transportsector en heeft u interesse in het kopen van rolzeilen op maat of andere producten voor het afvaltransport? Dan kunt u ervoor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam op het product laten drukken. Zo is uw zeil of net voorzien van een eigendomskenmerk en maakt u direct reclame. Wilt u meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl.

CONTACT MET ZEILMAKERIJ J. SCHOOTS B.V.

Uw aanvraag wordt met zorgvuldigheid behandeld.