Professionele uitvoering en maatwerk

Een afdekzeil voor de bouw

Wilt u een afdekzeil voor in de bouw aanschaffen? Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, produceert onder meer isolatiezeilen, dakzeilen, reclamezeilen, steigernetten en veiligheidsnetten in allerlei maten en uitvoeringen. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven, actief in een scala aan branches. Denk hierbij aan de scheepvaart, de (afval)transport en de bouw.

Een afdekzeil voor de bouw aanschaffen van hoogwaardige kwaliteit

Bij ons koopt u een afdekzeil voor de bouw van uitstekende kwaliteit. U kunt onze lichtgewicht PE-afdekkleden gebruiken voor het tijdelijk afdekken van bijvoorbeeld bouwmaterialen en daken of andere voorwerpen. Een voordelige oplossing voor het kortdurend tot middellang afdekken, waaraan men geen al te hoge eisen stelt. Een afdekzeil voor industrieën als de bouw, leveren wij in veel standaard maten en met diverse kwaliteiten:

 • 100 gram per m² voor kortstondige afdekking onder gunstige omstandigheden;
 • 250 gram per m² voor minder gunstige situaties en langere periode.

De 250 grams kwaliteit wordt onder andere ook gebruikt voor winterafdekking van boten.

Kwalitatief hoogstaande zeilen in diverse kleuren en afmetingen

Een dekkleed op maat is voorzien van een royale zoom; in de zoom zit een PE-koord ter versterking. Voor het vastsjorren, zijn er aluminium (100 gram) of verzinkte zeilogen (250 gram) per circa één meter afstand ingeperst. Het afdekzeil voor de bouw komt in de standaard kleur oranje, maar kan op aanvraag ook in een aantal andere kleuren worden geproduceerd – blauw, groen en naturel – en in de volgende afmetingen:

 • 2 x 3 m 5 x 6 m 10 x 10 m
 • 3 x 4 m 6 x 8 m 10 x 12 m
 • 4 x 5 m 6 x 10 m 10 x 15 m
 • 4 x 6 m 8 x 10 m

Isolatiezeilen voor het afdekken van installaties en materiaal

Als zeilmakerij in Rotterdam produceren wij een afdekzeil en isolatiezeil onder andere voor de bouw. Hier kunnen de zeilen worden gebruikt voor het afdekken van pas gestort beton, als scheidingswand tijdens verbouwingen of het vorstvrij houden van gevoelige installaties en materialen. Een populaire toepassing is: twee standaard PE-kleedjes van 100 gram met daartussen één, twee tot zelfs zes lagen noppenfolie, afhankelijk van de klantwens. Onze standaard afmetingen (snijmaten):

 • 3 x 4 m
 • 4 x 6 m
 • 6 x 8 m
 • 6x10 m
 • 8x10 m

Uiteraard maken wij ook isolatiezeilen in de andere PE-kwaliteiten of met zwaar pvc-gecoat doek en geheel op maat gemaakt, onder andere voor tunnelbouw en bekistingen.

Schakel ons in en ontvang een afdekzeil voor de bouw

Bent u werkzaam in de bouw en wilt u een afdekzeil aanschaffen? Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam gaat graag voor u aan de slag. Maak uw wensen kenbaar en wij vervaardigen – indien gewenst – voor u een plastic afdekzeil, dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Bij vragen of behoefte aan meer informatie, neemt u contact met ons op via info@jschoots.nl of 010-4281339.

CONTACT MET ZEILMAKERIJ J. SCHOOTS B.V.

Uw aanvraag wordt met zorgvuldigheid behandeld.