Dekkleed op maat

Wanneer u een dekkleed op maat wilt aanschaffen, levert Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam u graag een zeil voor de gewenste toepassing dat aan al uw eisen voldoet. Sinds 1984 leveren wij kwalitatief hoogwaardige zeilen op maat aan zowel particulieren als bedrijven uit diverse sectoren: van de scheepvaart tot de bouw. Wij garanderen concurrerende prijzen, korte levertijden en korte communicatielijnen.

Een dekkleed op maat voor uw toepassing

Wilt u een dekkleed op maat laten maken? Dan kunt u onder meer zelf het formaat en de kleur van het zeil bepalen. Waar wilt u het dekkleed precies voor gebruiken? Zoekt u een dekzeil voor schepen, waarmee u uw schip beschermt tegen invloeden van buitenaf? Of een afdekzeil voor een container, zodat u uw lading veilig kunt afdekken? Een dekkleed kan meerdere doeleinden dienen en tevens perfect worden aangepast op de specificaties van uw toepassing. Binnen ons assortiment vindt u ook een afdekzeil voor de bouw.

Vertel ons uw wensen

Als u een dekkleed op maat laat maken door Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, bent u verzekerd van een product van de beste kwaliteit. Wij produceren onze zeilen namelijk met alleen de allerbeste materialen en moderne productietechnieken. Zo verzekeren wij u van een (plastic) afdekzeil dat u voor een lange tijd gebruikt. Bij vragen over ons productenaanbod of voorgaande projecten, bereikt u ons via 010-4281339 of info@jschoots.nl.