Dekzeil voor schepen

Wilt u graag een stevig en kwalitatief hoogwaardig dekzeil voor schepen aanschaffen? Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, levert diverse producten voor de scheepvaart en offshore-industrie. Sinds 1984 verlenen wij onze diensten aan zowel bedrijf als particulieren actief in diverse branches. Wij leveren producten op maat, die volledig zijn afgestemd op de wensen, eisen en specifieke situatie van de klant. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de mogelijkheden.

Een beschermend dekzeil, speciaal ontworpen voor schepen

Zoekt u een stevig dekzeil voor uw boot? Met een dekzeil dat speciaal ontworpen is voor schepen, beschermt u zowel uw schip als uw vracht optimaal, ongeacht de locatie waar u zich bevindt. Wij leveren dekzeilen in diverse kleuren en uitvoering en kunnen ook, indien gewenst, logo’s op het zeil bedrukken. Wij realiseren al uw wensen met plezier. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een speciaal zeil voor uw boot, produceren wij ook speciale beschermhoezen voor lastenten en kabelhaspels.

Profiteer van onze persoonlijke dienstverlening

Voor het kopen van een dekzeil voor schepen, bent u bij Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam op de juiste plek. Heeft u specifieke vragen over onze producten? Of wilt u meer informatie inwinnen omtrent onze dienstverlening? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl.