Gaasnetten transportcontainers kopen

Als u gaasnetten voor transportcontainers wilt kopen, zijn we u graag van dienst. Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, is een specialist in de levering van afdekgaasnetten voor de afval-en transportsector. Wij zijn actief sinds 1984 en hebben al vele bedrijven en particulieren voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een gunstige, concurrerende prijs. Gaat u met ons in zee, dan bent u verzekerd van korte levertijden en een zeer persoonlijke service.

Hét adres waar u gaasnetten voor uw transportcontainers kunt kopen

Zeilmakerij J. Schoots is één van de grootste leveranciers van afdekgaasnetten en afdekzeilen voor het afvaltransport in Nederland. Wij zijn al jaren een vertrouwde naam in de transport- en afvalindustrie. De netten die wij produceren, zijn van de beste kwaliteit en worden vervaardigd uit polyesterweefsel met een pvc-coating. Het materiaal zelf is licht, sterk, soepel en bovendien water- en luchtdoorlatend. Besluit u gaasnetten voor transportcontainers bij ons te kopen, dan bent u er dus van verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld en het product doet wat het moet doen.

Ontvang meer informatie over onze producten

Wilt u gaasnetten voor uw transportcontainers kopen, maar heeft u nog specifieke vragen? Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u meer over onze diverse producten en onze dienstverlening. U neemt eenvoudig contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl. Wij zijn u graag van dienst!