OVER ONS

Al 30 jaar familiebedrijf

Maak kennis met Zeilmakerij J. Schoots

Zeilmakerij J. Schoots bv is opgericht in 1984 door Johan Schoots en is gevestigd in het industriegebied Waalhaven te Rotterdam.

Voor het grootste deel leveren wij aan de zakelijke markten en mogen grote organisaties tot onze vaste klantenkring rekenen. Als industriële zeilmakerij zijn wij niet de grootste, maar wel sterk door onze oplossingsgerichte aanpak en een echte 'hands-on' mentaliteit.

Met moderne machines en eigentijdse materialen maken wij klantgericht maatwerk en leveren wij bijpassende handelsproducten voor een brede klantenkring.

Ook leveren wij voor de particuliere markt bootkappen, huiken, hoezen en tentdoeken.

Door onze grote voorraad basismaterialen en flexibiliteit zijn wij in staat zeer snel te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Onze deskundigheid en jarenlange ervaring staan borg voor de juiste oplossing.

Onze onafhankelijke positie, lage productiekosten en ´no-nonsense´ mentaliteit stellen ons in staat concurrerend te leveren. Veel vaste klanten weten dit naar waarde te schatten.

Het team van Zeilmakerij J. Schoots bv zal u graag van dienst zijn!

OPENINGSTIJDEN

Elke werkdag geopend


Van Riemsdijkweg 6
3088 HC Rotterdam


MAANDAG - VRIJDAG, 8.00 - 17.00 uur

Flexibele zeilmakerij

Maatwerk en deskundig advies zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken met een eigen team vakmensen.

Elke aanvraag is specifiek en bijzonder. Met onze deskundige aanpak weten we met elk project de juiste aanpak te kiezen.

Brede productgroepen

Zowel voor particulier als zakelijke gebruiker. Brede productgroepen van kleine tot grote projecten.

Door onderstaande button kunt u meer te weten komen over onze productgroepen.