Plastic afdekzeil

Wilt u graag een plastic afdekzeil aanschaffen en bent u op zoek naar een gerenommeerde zeilmakerij? In dit geval bent u bij Zeilmakerij J.Schoots in Rotterdam op de juiste plek. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de levering van diverse soorten zeilen aan zowel bedrijven als particulieren, werkzaam in de (afval)transport-, bouw- en scheepvaartindustrie. Wij leveren producten op maat tegen een zeer concurrerende prijs en garanderen u een korte levertijd. Ontdek meer over onze producten.

Een plastic afdekzeil in een standaarduitvoering of op maat gemaakt

Met een plastic afdekzeil dekt u onder meer uw transportcontainer af. Op deze manier blijft uw lading beschermd van invloeden van buitenaf en kunt u uw vracht veilig vervoeren. Laat u uw logo of bedrijfsnaam op het zeil bedrukken? Dan maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. Een plastic afdekzeil is beschikbaar in diverse standaarduitvoeringen, maar ook voor een op maat gemaakt zeil bent u bij Zeilmakerij J.Schoots in goede handen. Wij leveren namelijk uitstekend maatwerk, dat volledig is afgestemd op de wensen en situatie van de klant.

Profiteer van onze uitgebreide expertise

Wilt u graag een plastic afdekzeil bestellen? Of wilt u eerst meer informatie inwinnen over de andere producten, zoals onze windbreeknetten, dekzeilen voor schepen of afdekzeilen voor containers? Wat uw behoeften ook zijn, wij zijn u hierin graag van dienst. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op via 010-4281339 of per e-mail via info@jschoots.nl.