Pvc-hoes op maat

Wilt u een pvc-hoes op maat laten maken? Wanneer u een pvc-hoes wilt kopen die volledig is afgestemd op uw wensen en uw toepassing, gaat u het best in zee met Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam. Al een aantal decennia leveren wij onze producten aan particulieren en zakelijke klanten en ondertussen hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Wij zijn niet de grootste industriƫle zeilmakerij, maar wanneer u ons in de arm neemt, kunt u rekenen op dienstverlening en producten van de bovenste plank.

Een pvc-hoes op maat kopen voor uw gewenste toepassing

Vanuit onze oplossingsgerichte aanpak en echte hands-on-mentaliteit – en met behulp van moderne machines en eigentijdse materialen – leveren wij klantgericht maatwerk. Zo ook als u een pvc-hoes op maat wenst te kopen. Ongeacht de afmetingen, kleur en toepassing: wij vervaardigen pvc-hoezen geheel naar wens. Zoekt u een afdekzeil voor de bouw of heeft u interesse in een afdekzeil voor het transport? Wij leveren pvc-hoezen in allerlei maten en uitvoeringen, waardoor u zeker weet dat de hoes nauw aansluit op uw apparatuur, aanhanger, container of installatie en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Door onze grote voorraad aan basismaterialen en flexibele werkhouding, zijn wij in staat zeer snel te schakelen en korte levertijden te garanderen, indien u een pvc-hoes op maat besluit te kopen.

Schaf een beschermende hoes van pvc aan

Wanneer u een pvc-hoes op maat wilt kopen, staat Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam graag tot uw dienst. Ook als u interesse heeft in producten als haspelhoezen op maat of windbreeknetten, gaan we graag voor u aan de slag. Heeft u vragen over ons productenaanbod of onze voorgaande projecten? Neem dan gerust contact met ons op via info@jschoots.nl of 010-4281339.