Pvc-zeil op maat

Heeft u interesse in de aanschaf van een kwalitatief hoogwaardig pvc-zeil op maat? Indien u een pvc-afdekzeil op maat wilt laten maken, bent u bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, op de juiste plek. Sinds onze oprichting in 1984 hebben wij ruime ervaring en kennis opgedaan in ons vakgebied en al vele klanten tevredengesteld. Bent u op zoek naar een professioneel product op maat? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een stevig, waterbestendig pvc-zeil, of pvc-afdekzeil, op maat laten maken

Laat u een pvc-afdekzeil op maat maken, dan bent u ervan verzekerd dat u voor een lange tijd de voordelen ervaart van het pvc-zeil. Of u nu werkzaam bent in de scheepvaart-, bouw- of (afval)transportindustrie: een zeil gemaakt van pvc is waterdicht, uv-bestendig, erg sterk en om deze redenen onmisbaar. Al onze producten worden vervaardigd uit alleen het beste materiaal en zijn een perfecte oplossing voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een beschermhoes voor lastenten, een plastic afdekzeil of een windbreeknet: wij leveren u de allerbeste producten waarmee u uw werkzaamheden nóg beter uit kunt voeren, ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Indien u graag een pvc-afdekzeil op maat wilt laten maken, produceren wij een pvc-zeil dat aan al uw wensen voldoet. Zo bent u verzekerd van een product dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diverse producten? Of heeft een specifieke vraag over onze pvc-zeilen? In beide gevallen neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel naar 010-4281339 of stuur een e-mail naar info@jschoots.nl.