Professionele uitvoering en maatwerk.

Beschermhoezen voor lastenten en kabelhaspels

Of u nu beschermhoezen voor kabelhaspels of lastenten wilt aanschaffen: Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam is uw betrouwbare partner. Wij zijn hét adres voor diverse producten voor de scheepvaart en offshore-industrie en zijn al actief sinds 1984. Onze mentaliteit, onafhankelijke positie en lage productiekosten zorgen ervoor dat wij concurrerend kunnen leveren. Wat uw wensen en eisen ook zijn: wij voorzien u graag een product op maat van de beste kwaliteit. Ontdek snel de mogelijkheden.

Stevige beschermhoezen voor lastenten en kabelhaspels

Wij hebben ruime ervaring in het produceren van diverse soorten producten voor de scheepvaart. Daarnaast beschikken wij over zeer moderne machines, werken we met de beste materialen en weten wij precies wat er nodig is om de juiste beschermhoezen voor kabelhaspels en lastenten te maken. Of u nu een stevig dekzeil voor uw schip zoekt, een pvc-zeil voor uw vracht of een hoes van vlamdovend polyesterdoek wilt kopen: wij gaan graag voor u aan de slag en realiseren een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw situatie. U heeft hierbij de keuze uit diverse kleuren, uitvoeringen en eventuele bedrukkingen. Indien u een impressie wilt krijgen van onze werkzaamheden, kunt u onze succesvol afgeronde projecten bekijken.

Vraag naar meer informatie

Bent u werkzaam in de scheepvaart en wilt u graag beschermhoezen voor lastenten en/of kabelhaspels aanschaffen? Wij leveren u graag een product op maat, waar u voor een lange tijd van profiteert. Wilt u meer informatie inwinnen omtrent onze dienstverlening in Rotterdam? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 010-4281339 of stuur een e-mail naar info@jschoots.nl.

rond3
rond4
Hieronder enkele voorbeelden van door ons gerealiseerd maatwerk voor de Offshore en Scheepvaart.
img_7044
CONTACT MET ZEILMAKERIJ J. SCHOOTS B.V.

Uw aanvraag wordt met zorgvuldigheid behandeld.