Zwembadzeil

Wilt u een zwembadzeil van goede kwaliteit kopen? Dan staat Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, graag tot uw dienst. Wij vervaardigen zeilen en netten voor zowel particulieren als bedrijven in een scala aan branches. Denk hierbij aan de bouw, het transport en de scheepsvaart. Onze producten zijn van professionele kwaliteit, worden vervaardigd uit eigentijdse materialen met behulp van moderne technieken en komen in diverse standaard uitvoeringen. Omdat we gespecialiseerd zijn in klantgericht maatwerk, leveren wij u ook graag een product op maat. Zo weet u zeker dat het zeil aansluit bij uw toepassing.

Een zwembadzeil kopen, aangepast aan de afmetingen van uw zwembad

Als u besluit een zwembadzeil te kopen, voorkomt u dat het water in uw zwembad wordt vervuild. Vormen van vuil en ongedierte heeft u natuurlijk het liefst niet in het water. Met een zeil in de juiste afmetingen, dekt u uw zwembad op de juiste manier af en bent u veel problemen voor. Een zwembadzeil kopen doet u bij J. Schoots in Rotterdam tegen een zeer goede prijs. Vertel ons uw wensen met betrekking tot de kleur, het materiaal en afmeting van het zeil en wij vervaardigen voor u een zeil dat volledig is afgestemd op uw voorkeuren en de specificaties van uw zwembad. Zoekt u geen zeil voor uw zwembad, maar een zandbakzeil? Ook dit product vervaardigen wij compleet naar wens.

Bescherm uw zwembadwater tegen vuil en ongedierte

Of u nu een zwembadzeil wilt kopen of een pvc-hoes op maat wenst voor een andere toepassing: wij zijn u graag van dienst. Bij vragen over onze producten neemt u contact met ons op door te bellen 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl.